Opinionsblogg

Principer

 

En kollega, folkhälsovetare som läst mycket psykologi, sade en gång till mig något i stil med: ”du är en snäll och sympatisk människa, men du har vissa principer och om folk inte delar dem kan du bli direkt otrevlig.” Jag tror att det stämmer ganska väl, på gott och ont. Jag försöker alltid vara artig, trevlig och se människor i ögonen när vi pratar, men om jag märker att jag inte får något tillbaka så rinner bägaren över väldigt fort.

Frågan är då såklart: vilka är mina principer?

Först och främst är det kanske allra mest fundamentala grundtanken om människors fri-och rättigheter, dvs rasister och homofober ger jag ingenting för och jag tänker inte slösa bort mer tid på att försöka lära dessa typer medmänsklighet, det fick jag nog av i SD.

Men det är inte allt, jag vill att människor ska uppträda respektfullt och ansvarsfullt mot varandra och vara sympatiska och vänliga samt hålla en viss nivå både ifråga om samtal och mer personligt. Jag anser till exempel att ett aggressivt språkbruk (könsord, etc) är förkastligt och en sådan person står inte högt på min lista, det är inte respektfullt och sympatiskt. Om vi vill förbättra världen måste vi börja med oss själva.

En annan princip, på mer personlig nivå, kan vara hygien. Jag anser att människor ska duscha minst en gång om dagen, borsta tänderna minst två gånger samt regelbundet tvätta händerna. Jag har enorm bakterieskräck och en gång var det en snubbe som skulle klappa mig på axeln och jag hann se att han hade fullt med smuts under naglarna, jag höll på att få panik… Många som jag kände under gymnasietiden tvättade inte ens händerna efter toalettbesök, åtminstone om de ”bara” gjort nummer 1. Det här kan tyckas banalt, men jag föraktar människor som inte sköter sin hygien. Det handlar dels om respekt mot sina medmänniskor, men också om att människor måste ta hand om sig själva för att kunna ta hand om varandra.

Tänk er hur jag våndades i SD, där sköttes ofta inget av det ovannämnda. Det ska sägas att detta långt ifrån är ett problem bland sympatisörer och medlemmar till det partiet, men de är sannolikt överrepresenterade. Jag skulle dock säga att den gemensamma nämnaren är intelligens, jag kan dra en direkt koppling kring hur en människa tar hand om sig själv, samt bemöter andra, och vederbörandes bildningsnivå. Det skulle ju förklara varför det är vanligt bland SD:are…

Jag tror verkligen att principer behövs och spelar en väsentlig roll. MEN det är också viktigt att inte vara för konsekvent utan även lite flexibel. Exempelvis kan det vara jättesvårt att hålla sig hygienisk efter en slitsam arbetsdag eller en varm sommardag. Jag menar bara att det finns poäng med att ha vissa mönster att efterfölja för att försöka bli en bättre människa.

Kommentarer

#1 - Katrina

Hej vänner, jag är Ulrika Anders. Jag är ny här vet inte riktigt hur sakerna fungerar här, men jag har läst goda kommentarer här, jag vill också lägga till lite av mitt eget liv, eftersom det här kommer att vara till hjälp för många av oss här som söker svar och lösning till relationen problem. Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom kär i kärlek så mycket på grund av kärleken jag har för min pojkvän, bad jag Han med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt förhållande problem till min vän kollega på arbetskontoret och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en kärleksspellare som kunde hjälpa mig att göra en kärleksspell för att få en man hemma till mig, men jag är den snälla som aldrig levde stavar, jag hade inget val jag gav det att försöka, jag skickade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, Oduduwa stavningsmästaren kastade stavningen i luften, och gjorde varje annan stavning charm i hans tempel på min räkning på mitten av natten. Förvånansvärt den andra dagen var det runt 16.00. Jag fick ett telefonsamtal från okänt nummer, min ex make ringde mig, jag var så förvånad över att jag svarade på mitt telefonsamtal, se det var min man vi hade en lång konversation och allt han sa var att han var så ledsen för att allt var fel hans fel, han sa att han ville att jag skulle återvända till honom att han fortfarande älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen till idag. Sedan dess lovade jag att dela mitt goda nyhetsresultat av kärleksspell som fungerar perfekt utan några biverkningar. Jag har denna kraftfulla avsikt att någon jag vet vem har ett relationsproblem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig att lösa mitt eget äktenskapsproblem. email: ([email protected]) du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
som:--
1) kärleksspell få tillbaka förlust-kärleksrelation
2) Lost Love Spells att återförenas med ex
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsroller
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Främjande av rang på kontoret
8.) Du vill vara gravid och ha ditt eget barn.
9) vill tillfredsställa din älskare ontop säng, stark erektion
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom ([email protected])
SMS till Oduduwa personligt telefonnummer: +16184410124

#2 - THERESA

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {[email protected]}

#3 - Oscar

Jag heter Oscar am från Stockholm, Sverige. Allt tack går till Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från toning apart.i känner mig så tacksam och bara har bra ord om en kraftfull stavbräda som heter Dr Isikolowho hjälpte mig att ta tillbaka min fru. Vi hade varit ifrån varandra i 4 månader, först tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavningskastare, men jag älskar så mycket min fru och kommer inte ge henne upp för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta [email protected] via hans mailadress. Jag hittade på flera testatorns meddelanden online, och jag berättade för min situation, han skrattade och sa att min fru kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända först tills min fru ringde mig och var så ivrig att få mig tillbaka mer än någonting på jorden .. Nu är vi tillsammans och hon kan inte göra utan mig, och vi båda är glada. Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling knuten till hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Isikolofor som ger tillbaka lycka till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Isikolo är en man att lita på och ta dina problem med. Du kan kontakta honom på hans e-post om du verkligen vill ha din kärlek tillbaka .: [email protected] eller whatsapp honom nu +2348133261196.

#4 - Alice

Hej jag är här för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min ex kärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej i förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO stor budbärare till det orakel som han tjänar berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och också hur jag behövde jobba i ett mycket stort företag. Han sade bara till mig att jag har kommit till höger plats var jag kommer att få mitt hjärta begär utan någon bieffekt. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min älskade mig på telefonen och sa förlåt för att bo mig före nu och även i den närmaste veckan efter att min älskade ringde mig för att be om förlåtelse, blev jag uppmanad till intervju i mitt önskade företag var jag tvungen att arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta till hela världen för att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress [email protected] och få en ll ditt problem lösa .. Inget problem är för stort för honom att lösa .. Kontakta honom direkt på [email protected] eller Whatsapp honom nu +2348133261196 och få dina problem att lösa som jag.

#5 - jessica

Hej, är här inte bara att vittna utan också att uppmuntra människor som står inför civil- eller relationsproblem. Om Dr Ogundus fantastiska verk, email: [[email protected]] jag blev förlorad i kärlek med min man tills en kvinna tog honom ifrån mig. då ropade jag till min vän och hon berättade för hur hon mötte ett liknande problem och gav den här stora mannen kontakten med mig och jag gav alla de föremål han behövde för stavningen och nu är glad igen att bli kär i min familj. Jag anställer dig att kontakta den här mannen. Din berättelse eller smärta kommer att förändras inom några dagar och du kommer att le som jag idag. Återigen är tacksam. Kontakta honom på hans email via: [[email protected]] om du står inför någon form av problem
1. Få din älskare eller man tillbaka
2. Pengar stava / lycka till stavning
3. Om du vill stoppa din skilsmässa
4. Skyddsspel
5. Få jobbstavning
6. Kampanjer
7. Få pengarna tillbaka.
8. viktminskning stavning
9. Kärlekstavning
10. Om du vill tillfredsställa din partner / botemedel för svag erektion
11. Graviditetsstavning

#6 - linda

Tisdag, febuary 17.2017.
Jag lillian
Träffa en kärlekspellaster online Tidigare namngivet DR EBUBE. Hur kan jag få ut dessa människor och fortfarande behålla familjens harmoni? Jag vill inte förstöra mitt äktenskap, snälla hjälp mig. Det här var orden från den hopplösa damen som mig. Sulfring från en broder inlaw orsakar de går in och ut när som helst de känner sig som den, inklusive tidigt på morgonen och sent på natt. De tar med sig sina barn, som springer runt och skriker, äter och kastar saker. Deras föräldrar disciplinerar dem aldrig. Mina svärmor känner sig fria att prata utan att knacka, radera mitt kylskåp och lägg upp fötterna på mitt soffbord. De rensar aldrig efter sig själva. Sannolikt är det att detta nästan orsakade mig och min man. Jag var nästan böjd över, jag kommer alltid att uppskatta DR EBUBEs arbete som en man av hans ord. innan någon ytterligare åtgärd kunde äga rum, ledde han mig några steg och saker jag skulle göra för att få mitt äktenskap säkrat. När jag sitter här för att skriva detta idag är min man en av de mest lyckligaste manen att få mig idag. Om du har ett problem som liknar det här, försäkrar jag dig om att du får en brakethrough, berätta bara för honom för dina problem {DREBUBETEMPLE / AT / GMAIL / DOT / COM} Så oroa dig inte. Han hjälper dig.

#7 - joel victoria

Hej jag är victoria Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom , Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavning som kunde hjälpa mig att stava för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde jag stavade, jag hade inget annat val än att prova det, skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar att min ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. emai{[email protected]} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans glatt igen. Sedan dess lovade jag att någon jag vet vem har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom till den enda verkliga och kraftfulla stavningskontrollen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {[email protected] .com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) Kärleksspel
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) stava stavning
6) Breakup Spells
7) Bevis en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad i din Office / Lottery Spell
9) Vill du tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en befintlig lösning
genom {[email protected] .com}

#8 - kimberly

Jag heter Kimberly Maria, jag är väldigt glad idag för att dela detta vittnesbörd på grund av att Dr Kola har gjort för mig. Jag är från Förenta staterna, jag vill snabbt skriva på en kraftfull kärleksförstärkare som hjälpte mig när jag hade ett missförstånd med min man som leder till skilsmässa, kontaktade jag den här kraftfulla stavningsknappen för hjälp och han hjälpte mig faktiskt utan springer iväg med mina pengar. Jag följer det steg han frågar och inom 48 timmar min man ringde mig och var ivrig efter min förlåtelse och att han ville ha mer än att ha mig i sina armar för alltid. Jag är fylld av så mycket glädje och glädje som jag hittade Dr. Kola, jag hoppas att du alla här kommer att hitta detta vittnesbörd om mig och få din man tillbaka på bara 48 timmar. Han gjorde ett perfekt arbete för mig. Jag är så glad och upphetsad, för som jag skriver detta vittnesbörd är min man galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som har svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Kola på hans email [email protected] och han är redo att hjälpa dig oavsett situation, här är hans giltiga email: dr. [email protected] eller via whatsapp +16313154480

1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
(13) Stava för att stoppa en skilsmässa
hans email en gång adressen igen är ([email protected] kontakta honom för allt ditt andliga problem) eller via whatsapp +16313154480

#9 - Ahiga Audrey

Jag heter Ahiga Audrey, jag bor i Ohio USA och jag är lyckligt gift med en härlig och omtänksam make med tre barn. Ett stort problem uppstod i min familj för ett år sedan, mellan mig och min man, så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han lämnade huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få honom tillbaka genom mycket tiggeri men alla till ingen nytta. Slutligen bekräftade han att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. På en ödesdigra kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Jag förklarade allt för henne, så hon berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare eftersom det verkligen har fungerat för henne också. Däremot trodde jag aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hennes råd. Hon gav mig e-postadressen till stavningskastern som är "[email protected]"
Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen hon gav mig och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka inom två dagar. Vilket fantastiskt uttalande !! LOL !!! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Nästa morgon, förvånansvärt, min man som inte har ringt mig i över ett år ringde mig att han skulle komma tillbaka . Så fantastiskt rätt? Jo, det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sina misstag och för de smärtor han orsakade för mig och mina barn. Från den dagen har vårt förhållande varit starkare än tidigare. Tack för hjälpen från den här stora stavningskanalen. Mitt råd för alla där ute genom olika utmaningar är att kontakta den här stora mannen och precis som han gjorde för mig, kommer han att lösa alla dina problem. Du kan skicka honom ett mail via denna e-postadress. Jag lovade honom att jag skulle berätta för hela världen om hans magnifika krafter. ([email protected]), om du befinner dig i något sådant tillstånd eller om du har något problem med att "ta tillbaka din ex. inte bara att han kan hjälpa dig

1) bli främjad i allt du gör.
2) Tjäna bra pengar eller vinn en lotteri.
3) uppnå framgång i affärer.
4) andliga problem.
5) vinna domstolsfall
6) Leta efter din livspartner.
7) få ett välbetalt jobb.
8) få kontroll över ditt äktenskap.
9) få fördel och få attraktion från människor.
10) få tillbaka förlorade pengar.
(11) läker dig av alla sjukdomar. både härdbara och ohälsosamma precis som hiv / aids, cancer, något alls
(12) lösa graviditetsproblem och välsigna dig med barn.
(13) Få ditt visum eller arbetstillstånd
hans email en gång adressen är igen ([email protected]) du kan också kontakta honom via whatsapp på +2348111448971

#10 - Nelson Olga

Tack för ditt mirakel Doctor Isikolo Denna artikel är tillägnad Dr. Isikolo. Jag har varit gift med min fru i 6 år och nyligen bröt hon upp med mig och det skadade mig djupt när hon berättade för mig att lämna henne ensam och att hon inte älskar mig längre när jag alltid var trogen och ärlig mot henne. Jag försökte alla sätt att få henne tillbaka att köpa henne vad hon vill som jag alltid gjorde och hon lämnade mig fortfarande hjärtat trasigt och hon har till och med en ny pojkvän som förstörde mig ännu mer tills min vän från gymnasiet ledde mig till denna äkta stavning Dr. Isikolo. Den här mannen förändrade mitt liv helt. Jag följde allt han sa att jag skulle göra och min fru kom tillbaka och bad om mig. Jag blev bedövad allt hände precis som han berättade för mig. Jag hade tro på allt han berättade för mig och allt var sant. Han var också där varje ögonblick tills jag fick min lycka tillbaka och han ger också stava som botar impotens, bareness, sjukdomar som HIV / AID, Herpes, Cancer E.T.C. Du kan kontakta honom via e-post på [email protected] whatsapp eller viber +2348133261196.

#11 - Angela Baca Alosilla

Allt tack till Dr Isikolo för kärleksspell som gjorde min skilsmässa make hemma

Am Angela Baca Alosilla .. Är väldigt glad idag inte på grund av något annat än bara på grund av vad den här stora mannen kallade Dr. Isikolo gjorde för mig. Jag var så nere när min ex make lämnade mig. Jag kan bara inte tro det här nu är min ex man nu tillbaka till mig på knäna och presenterar en rubinro som ber mig att ta tillbaka honom och han kände sig otrogen och ledsen för att han lämnade mig och för att få mig att smärta efter skilsmässan. Och hela detta mirakel hände efter att jag beställde en brådskande 48 timmar från Dr Isikolo. Sir Jag är den lyckligaste kvinnan idag i hela denna stora värld. Dr Isikolo du gjorde det verkligen. Ja. Det är ett mirakel och evigt nöje och glädje för mig och min familj idag .. Tack sir för din dyrbara hjälp. Du är en äkta stavbräda och du kommer aldrig att glömmas för att göra mig en fulländad kvinna igen .. Du är min hjälte .. Barnen är glada att få sin pappa att komma hem för gott. kontakta honom om du behöver akut hjälp i ditt förhållande. E-post: [email protected]. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

#12 - Nehat Serifi

Jag läser några vittnesmål om en kärleksspellare som heter DR IMOSE om hur han har hjälpt massor av människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 24 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var riktigt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men jag kunde inte. Jag kontaktade DR IMOSE och han berättade att min ex kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, DR IMOSE släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden, och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår uppbrott. Allt tack går till DR IMOSE för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa DR IMOSE-mailadressen och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans Email: [email protected]. ring eller Whatsapp honom på +1-(619)-830-4690

#13 - Lara Jakov

Detta är ett fantastiskt ögonblick av glädje och skratt i mitt liv. Jag läste några vittnesmål om en kärleksspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack går till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans Email: [email protected]. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

#14 - Helena Slavco

Jag vill säga en mycket stor tack till DR Isikolo för att hjälpa mig att ta tillbaka prinsen i mitt liv tillbaka. Jag blev så förvånad den 1 januari 2015, min pojkvän som jag var förlovad till och vi skulle vara gift i mars berättade att han inte längre var intresserad av relationen. jag kände mig förbannad för mitt långsiktiga förhållande att bara hamna så. Min partner skar bort alla kontakter med mig. jag visste aldrig att en kompis hade intresse för min man och hon gick så långt i kontakt med en stavningskrock för hjälp att få honom från mig. När jag såg ett vittnesbörd om DR Isikolo, översteprästen för alla de registrerade stavningskasterna över hela världen, berättade han för mig allt och hur den andra damen kontaktade en annan stavningskastare. Han berättade att jag inte skulle oroa mig om att i 48 timmar kommer min situation att sorteras. jag hade bara tro, lita på och tro på honom att han verkligen kommer att göra det för mig. Lol och se 48 timmar senare ringde Williams för att säga att han var ledsen och att det var djävulens arbete. nu är jag glad. snälla jag vill berätta för hela världen att DR Isikolo är den bästa stavningskastaren och du kan maila honom på [email protected]. ring eller Whatsapp honom på +2348133261196

#15 - Ulrika Davidson

Hej vackra vänner, jag är från Madrid, Min man skilde mig senast 2 år, han flyttade ut för att träffa en annan kvinna, jag grät varje natt när jag kommer ihåg min dotter frågar mig när är pappa tillbaka hemma, jag älskar min man så mycket och Vi har en tjejflicka på 9 år gammal. jag kontaktar så många stavar caster förra året ingen kunde ta tillbaka min man, de alla krävde för mycket pengar från mig, jag gav upp på kärlek stava tills förra veckan, jag gick för att besöka min vän hemma, sa jag till min vän allt som händer med mig och jag delar mitt hjärtesmärta mot min vän Michelle, introducerade hon mig till en kraftfull droduduwa från tropiska afrikanska nationer, som har en svart magisk kraft som utplånar varje ondska som förstör mitt äktenskap. Min man var under en ond stavning från en annan kvinna som gör att min man skiljer mig. Min man Anders kom tillbaka hem till mig bara igår och grät att han var ledsen för skilsmässa mig, han beklagade och sa att han inte hade rätt sinnen. Det är sant att min man var under en ond stavning från en annan kvinna för att hon hävdar att min man daterade hennes år tillbaka innan han blev gift med mig. Oduduwa hjälper mig att lösa mitt äktenskapsproblem. ikväll har jag och min man med vår dotter middag tillsammans i mormorhuset. Jag är väldigt glad och använder detta medium för att uppskatta Oduduwa Love Spell-krafter. Jag rekommenderar starkt Oduduwa Love spell caster, om du har liknande äktenskapsrelaterade problem skicka e-postmeddelande till Oduduwas personliga e-postadress via [email protected],
Oduduwa löser också problem som följande;
- Ljusstearinljus Kärlek stavar för att ta tillbaka ex make / fru
- Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
- Fredkärlek Stavar för att komma tillbaka Stolt i ditt förhållande
- Stava krafter om du vill föda din egen bebis
- Vit magisk stavning för att stoppa skilsmässa / separationsstavning.
- Stearinljus stavar till Pay-back pengar någon äger dig
- Goog-luck spell charm.
- stavning för att få snabb jobbpromotion på arbetsplatsen.
- Examensframgång Stavning.
- Traditionella örter och rötter för att bota cancersjukdomar och botemedel mot hiv / aids
- Magic Spell Numbers för att vinna lotteri och magiska spell för att vinna spel
Obs! Informationen är power..Magic spell Strömmen är verkliga och ingen borde tvivla Love spell krafter. Jag har en bra positiv avsikt att detta kommer att hjälpa någons äktenskapsförhållande idag.
Oduduwa meddelande email: [email protected]

#16 - olivia

Jag skulle inte vilja köra någon med min kommentar och vittnesbörd, men jag skulle vilja att de skulle snälla läsa min kommentar så att de kommer att kunna hitta en lösning på deras trasiga relation. Månader sedan bodde jag ett ensamstående liv tills jag läste en artikel på en blogg om Dr.EXCEL och hans förmåga att återställa brutna förhållanden och äktenskap. Efter att ha läst artikeln bestämde jag mig för att kontakta Dr.EXCEL genom hans kontaktuppgifter såg jag på artikeln som är +1 (859) 429 1007 och hans e-postadress [email protected] Inom några timmar som jag kontaktade Dr.EXCEL fick jag en Ring från min älskare söker förlåtelse från mig alla på grund av kärleksspell.

#17 - Emilija Juraj

Jag läste några vittnesmål om en kärlekspell av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att ta tillbaka sina ex-älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen skulle kunna hjälpa till med att ta tillbaka min älskare som Jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader jag saknade honom så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Isikolo och han berättade för mig att min förekomst kommer tillbaka till mig de närmaste 48 timmarna, släppte Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att visa hur mycket vi har delat ihop. Min ex är nu tillbaka till mig igen. Eftersom jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var innan vår bryta upp. Allt tack till Dr Isikolot för det alltför stora arbetet han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo e-postadress och hoppas du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så illa, hans mail: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

#18 - Klara Hugo

WOW!! Det här är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt i mitt liv, jag heter Klara Hugo, jag trodde aldrig att jag skulle le igen, efter att min man lämnade mig med två barn i ett år, allt försök att få honom tillbaka misslyckades och jag var desperat att ta hem hem Jag trodde att jag inte kommer att träffa honom igen, förrän jag träffade en kvinna som ringde Ana på Facebook som berättade för en stavningskrock som heter Dr Isikolo Hon gav mig sin e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig om att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig, jag känner mig glad redan när jag hade det från honom. På mindre än 48 timmar kom min man tillbaka och började be om förlåtelse säger att det är djävulens arbete, så jag är fortfarande överraskning för tillfället om detta mirakel, för att det bara är för riktigt att vara riktigt jag vet så många kvinnor är där med samma problem med mig men jag berättar idag att det finns en lösning för det Email Dr Isikolo på [email protected] Du kan också Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

#19 - Danica Fabijan

Lycka är allt jag ser nu Jag trodde aldrig att jag och min pojkvän vi återförenade, efter att ha varit i relation till honom i 5 år, bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men jag ville inte ha till nytta tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, bad jag honom med allt, jag lovade honom men han vägrade, jag förklarade mitt problem för en vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att kasta en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskretsen DR ISIKOLO och han sa att det inte var något problem att allt kommer att bli bra innan 2 dagar han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00 min ex-kallade mig jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till Han älskar mig så mycket, jag var så glad och gick till honom, det var så vi började jag har lovat att leva ihop igen sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem och vem skiljer sig från alla de falska de där ute, vem som helst som behöver hjälp av stavningskanalen, hans email: [email protected] Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196.

#20 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

#21 - Allie Reyna

Hej, jag heter "ALLIE REYNA" Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut ... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val ... Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter ... Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter ... Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: [email protected] eller WhatsApp honom på +7 (926) 512-8701.

#22 - Nela Klaudio

Hej allihopa. Jag såg nyligen ett vittnesbörd om Dr ISIKOLO i en blogg jag besöker för förhållande och dating counseling problem eftersom jag hade haft allvarliga problem med min man och vi hade varit dating i sex månader, han ändras plötsligt, han var inte hemma med mig och mina barn som alltid började han fuska, han skadade mig på många sätt jag trodde aldrig att det var möjligt och jag trodde bara att jag skulle prova det kanske av desperation av något slag och jag kontaktade Dr ISIKOLO. I början kände allt drömigt och otroligt, hans samråd och lösning var lite lätt och konstigt och jag var rädd för en liten anledning, eftersom jag hörde läsa och hörde massor av berättelser om falska stavhjul, bedrägerier och jag trodde aldrig riktigt på magi. Jag spelade med lite hopp och tro och jag skickade några få saker efter allt och det fungerade som ett mirakel. Allt gick en stund ny riktning, det var och är fantastiskt. Jag antar att det var all tro som gjorde mig läs det speciella posta den trogen dagen .. jag hoppas att han kunde hjälpa andra människor som han gjorde mig .. jag gjorde lite och jag fick allt jag ville ha och önskade min man och verkligen han återvände tillbaka till mig efter 48 timmar som dr Isikolo försäkrade mig. min familj och mitt liv tillbaka. E-post: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

#23 - Malinka Radanovic

Dr Ben är verkligen en gud som sände att hjälpa människor.
Jag heter Malinka Radanovic. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr Ben Jag var så förvirrad och förödad när min älskare lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskastern för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Dr Ben släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksbrott. Skicka honom till: [email protected] eller Whatsapp / ring hans mobilnummer +2348159101215.

#24 - Nora Adam

Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om DR ISIKOLO ([email protected]), jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, sa han att han skulle ta hans tid att göra en kärleksspell som kommer att få min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. du kan kontakta honom via det här mejlet ä[email protected] Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

#25 - Helena Teo

Hej, jag är Helena Teo. Efter att ha varit i relation till min man i åratal bröt han upp med mig. Jag gjorde allt inom räckhåll för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kompis och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, jag hade inget annat val än att prova det. Jag meddelade stavningskastern och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att bli bra innan tre dagar. Han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, min man ringde mig. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Spellhjulets e-postadress är: [email protected] Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

Doktor Ben kunde hjälpa dig med följande:

1) kärleksspell
2) Förlorade kärleksspell
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förbanna en förälskad älskare
8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom [email protected] kan ringa / WhatsApp honom genom är mobilnummer +2348159101215

#26 - Lara Borna

Vittnesmål Av Lara Borna, Hur får du din ex tillbaka snabbt!

Jag blev skadad och hjärtadbruten när ett stort problem uppstod i mitt äktenskap för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog saken till domstolen för en skilsmässa. Han sa att han aldrig ville stanna med mig igen, och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom allvarliga smärtor. Jag försökte alla mina möjligheter att få honom tillbaka efter mycket tiggeri, men allting till nytta och han bekräftade det att han har fattat sitt beslut och han ville aldrig se mig igen. Så på en kväll, när jag kom tillbaka från jobbet, träffade jag en gammal vän av mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom, så han berättade för mig att det enda sättet jag kan få min man tillbaka är att besöka en stavningskastare som heter Dr Ben, för att det verkligen har fungerat för honom också. Så jag trodde aldrig på stavning, men jag hade inget annat val än att följa hans råd. Då gav han mig e-postadressen till stavningskastaren som han besökte. Så nästa morgon skickade jag ett mail till adressen han gav mig, och stavningskraven försäkrade mig om att jag kommer att få min man tillbaka de två dagarna. Vilket fantastiskt uttalande !! Jag trodde aldrig, så han talade med mig och berättade för mig allt jag behöver göra. Då nästa morgon, så förvånansvärt, min man som inte ringde mig de senaste 7 månaderna, ringde mig att han skulle meddela att han kom tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och våra barn. Sedan från den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var förut, med hjälp av Dr Ben. Så jag kommer att rådgöra dig där ute om du har några problem med att kontakta honom, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig .. E-posta honom på: [email protected],
WhatsApp / ring +2348159101215
Tack så mycket!!!

#27 - Klara Niko

Dr Ben är helt enkelt den bästa stavningskastaren och hjälpen.
Mitt namn är Klara Niko. Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Ben Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är väldigt kortfattad av ord och glädje, du är en Gud som skickas till mig och hela familjen .. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Ben För alla som letar efter en riktig stavningskast bör kontakta dr ben på [email protected] eller whatsapp honom på +2348159101215.

#28 - Stela Vedran

Efter 9 år i äktenskap med min fästman med 3 barn började min man gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skilja sig från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, var jag helt förödad och förvirrad tills en gammal vän av mig berättade för en stavningskrock på internet DR Ben som hjälper människor med sitt förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksförloppens krafter, tvivlade jag först om sådant någonsin existerade men bestämde mig för att ge det en försök när jag kontaktade honom hjälpte han mig att stava en stavning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och för riktigt. Det är svårt och konstigt men det är den enkla sanningen att det finns stora människor som Dr Ben där ute välsignade med krafter för att hjälpa människor som behöver lösningar på sina problem. Kontakta den här stora stavningskastern för ditt förhållande eller äktenskapsproblem via: [email protected] du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

#29 - Magdalena Robert

Jag har varit i stor trängsel i nästan 2 år som lider i en cheating mans händer, vi var glada och lämnade väl tills han menade sin gamla tjejvän och han började träffa henne utanför vårt äktenskap innan du visste att han slutade bry sig om och ta hand om sin egen familj var det i den utsträckning att han nu planerade att gifta sig med henne och skilja sig från sin egen fru, jag har gråtit och rapporterat honom till sin familj men han lyssnade aldrig på någon utan att skära min historia kort i kom i jakten på en riktig stavningskastare som kunde förstöra sitt förhållande och få honom att komma tillbaka till sin fru och 2 barn på min sökning såg jag att folk gjorde vittnesmål om hur deras äktenskap där återställdes av DR ISIKOLO jag hämtar hans email och jag berättade för min historia till honom och han gick med på att hjälpa mig och efter att ha stavat på den tredje dagen hade de båda en strid och han slog sin flickvän upp och han kom hem och bad om att jag och mina små barn skulle förlåta honom att hans ögon är klara nu när han kommer aldrig göra någonting Det kommer att skada sin familj igen och lova att vara en vårdande far och aldrig fuska igen. Jag är så så glad att jag inte tappade honom till tjejen. Alla uppskattningar går till DR ISIKOLO, för du är en stor stavningskastare och till vilken det här kan vara om du har en otrogen man eller fru kan du också maila DR ISIKOLO honom på [email protected] Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

#30 - Zara sime

Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet kom jag över ett visst vittnesbörd om det här bra. Dr Isikolo hjälper till att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstavling) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera den här stora stavningskanalen till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes brutna relationer och äktenskap, maila honom på: [email protected] Kontakta bara den stora "Dr Isikolo" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack Dr Isikolo för att rädda mina trasiga relationer och tog min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: [email protected] Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

#31 - Hana

Efter att ha varit i relation till honom i sju år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som heter DR BEN som skulle kunna hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att försöka det skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskanalen som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: [email protected] du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

#32 - Tena Adrian

Vänligen läs och kontakta Dr Ben om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande.
Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i mitt hemland, men ingen av dem kunde få Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Ben som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och för att använda dina begåvade och stora makter för att få honom tillbaka hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herre, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har fört mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Ben just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected]
Whats-App eller ring honom +2348159101215

#33 - Luis Anderson

Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om DR ISIKOLO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ISIKOLO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. DR ISIKOLO var den enda stavningskastern som kunde hjälpa mig. Det här är verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. DR ISIKOLO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan DR Isikolos ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet och det hände bara på 48 timmar. Ta kontakt med DR ISIKOLO för relationshjälp Skicka honom till;
[email protected] Du kan också WhatsApp / Viber honom på +2348133261196

#34 - Petra Antonio

Vem som helst som har upplevt känslomässigt hjärtat kommer att förstå hur jag känner och kommer att förstå hur jag gick till någon längd för att få älska livet i mitt liv tills jag träffade Dr Isikolo, det kände allt omöjligt och jag har börjat förlora hoppet på att få Patrik tillbaka eftersom han lämnade och sa till mig att han aldrig ville se mig igen i sitt liv och jag har varit häxan bakom hans brist på framsteg och han kan inte utvecklas i livet. men efter att ha träffat den stora dr Isikolo för att uppfylla sina krav på mitt arbete, gav han mig min älskare tillbaka inom 48 timmar och det var något jag aldrig kände mig möjligt längre eftersom jag blev ett skrattlager till alla hemma och jobbar även med hans verksamhet associerat skrattade åt mig och kallade mig namn men nu är han tillbaka till mitt liv. nu ler jag när mitt äktenskapsinbjudan ges till dem för att även få hjälp från den här god manens email på [email protected] och berätta för honom att Magret länkar dig och jag tror att du gör det så att det kommer att få ett slut på hela ditt förhållande problem eller Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

#35 - Lena Roberts

Vänligen läs och kontakta även Dr Isikolo om du behöver en kraftfull kärleksförtrollning för att fixa ditt trasiga förhållande.
Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Isikolo som garanterade mig ett brådskande 48 timmars stavspel, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda din begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är högre just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta Dr. Isikolo just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected] eller Whatsapp honom på +2348133261196. Tack.

#36 - Howard Mary

Hej alla jag är här för att dela det underbara arbete som Dr Ade gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn, började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr. Ade som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksformers krafter, jag tvivlade först på om något sådant någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: [email protected] eller Ring eller WhatsApp: +2348148487280
Kontakta honom för följande:
(1) Om du vill att din ex make tillbaka.
(2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
(3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
(4) Om du vill få ett barn.
(5) Du vill skyddas andligt.
(6) Hjälp med att få människor ur fängelset
(7) Lotterikraftboll
Vad är appen eller ring + 2348148487280.

#37 - ann




Äkta effektiv kärleksformulär för att få ditt ex tillbaka. Mitt råd avslöjar er alla för att kontakta Dr OGUNAMEN som är bäst på kärleksförtrycket, här är min relationshistoria. För ungefär en månad sedan kom jag tillbaka till mitt ex (efter två och ett halvt år separerat). Allt var ok och hon var den mest bedårande kvinnan i världen. hon talade om bröllopsceremonin, hur många barn vi skulle ha, sa att vårt förhållande var det viktigaste i hennes liv och hon var 100% säker på det ... Sedan reste hon till arbete i andra länder i 3 veckor. hon ändrade hans beteende fullständigt. hon försvann varje natt, sa att hon var tvungen att göra lite arbete och skulle prata med mig senare, men försvann resten av dagen och natten ... ingen förklaring, när jag frågade varför hon försvann varje natt, slutade hon att svara på mig. hon ignorerar mig sedan sist, 15 april. Hon ignorerade även min födelsedag, det var den 16 april. Inte ens ett meddelande. Jag skrev till henne några gånger för att försöka förstå vad som hände, hon läste men bara ignorerade mig. Jag känner mig så dålig eftersom jag inte kunde sluta kontakta och försöka förstå vad som hände. Jag älskade henne så mycket och ville få henne tillbaka, sedan fick jag besked om att kontakta Dr OGUNAMEN som kan hjälpa till med en kärleksförtryck för att återförena din relation tillbaka, så kontakta honom omedelbart och prova och lita på mig att han gjorde ett brådskande effektivt kärleksförbud för mig och med 24 timmar lovar han att gjort till mig, min kvinna var tillbaka, idag vittnar jag för er allt du borde söka och kontakta Dr.OGUNAMEN för hans stava resultat är äkta säker och garanterar att förena och få din ex tillbaka spara ditt äktenskap / förhållande problem nu, e-post honom nu on___{[email protected]}

#38 - martinmarisa

Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#39 - martinmarisa

Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

#40 - DORA

Snälla min kära vän, jag är ledsen, du läser det här meddelandet så här, jag ser bara att det är ett sätt att hjälpa dem som kommer att behöva den slags hjälp som jag fick. se till att du läser detta mitt vittnesmål till slut eftersom det är min livshistoria eftersom det är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för alla att höra. Jag har varit gift i 3 år och det fjärde året av mitt äktenskap tog en annan kvinna min älskare bort från mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i två år tills jag träffade en post där en man som heter högpräst Dr Sacerdote , har hjälpt någon och jag bestämde mig för att ge honom ett försök att hjälpa mig att föra min älskare hem och tro mig att jag bara skickar min bild och mina uppgifter till honom och min make och efter två dagar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och se att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er på liknande sätt att träffa den här mannen eftersom jag kan svära med mitt liv mannen är en mycket stark stavskärm och hans stava fungerar väldigt bra utan någon biverkning om du vill ha mer information om präst Dr Sacerdote. Lider du verkligen i din relation just nu? vill du högpräst Dr, ingripande i ditt förhållande som hjälper dig att reparera din relation? kontakta honom idag via hans e-post: [email protected] om du har några problem i det följande problemet
(1) Om du vill ha din ex tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) Örtvård (6) Du vill att vara rik. (7) Du vill binda din make / hustru att vara din för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra din önskan (10) ETC-ärendeupplösning Kontakta dem i din e-posttempel [email protected] och få alla dina problem löst

#41 - Hanna A

En av de bästa beslut jag någonsin gjort var att kontakta Dr Adeleke att hjälpa mig att få min man tillbaka, jag var liv fylld av lycka efter att jag kontaktade Dr Adeleke eftersom han inte bara föra min man tillbaka till mig han också gjort vår kärlek till varandra mer unik och superb. Om du behöver krydda din relation med mer kärlek och romantik kontakta Dr Adeleke på samtal / WhatsApp honom på (+27740386124 ) E-postadress: aoba5019@gmail. Com

#42 - JANE ANDREW

Al tack till Dr ADELEKE för att föra min man till mig jag är mycket glad att jag aldrig tror att jag kommer att vara med min man igen en vän till mig berättade för mig om Dr ADELEKE så jag bestämde mig för att ge ett försök och det fungerar innan 48 timmar min man ringa mig och var vädjar mig att förlåta honom det var som en dröm för mig Dr ADELEKE är en riktig spell caster kontakta honom på samtal / WhatsApp +27740386124 eller E-post: ([email protected]) Tack mig senare

#43 - eva bray

Jag heter Eva Bray, från USA, för att bära detta underbara
vittnesbörd, vilket är otroligt för mig hittills. Jag hade problem med min
make för 3 år sedan som ledde till en skilsmässa. när han släppte mig var jag ingen
längre själv kände jag mig så tom, min kärlek och ekonomiska situation blev värre
tills en vän nära Magret berättade om ett behov av magi som hjälpte honom
med samma problem heter han Dr. ALADE. Jag mailade förtrollningen till
Dr. ALADE och jag berättade för mig om mina problem och gjorde vad han bad mig göra för att behålla
den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man
och sa till mig att han bara skulle vara tillbaka till mig om två dagar och jag var väldigt mycket
glad att ha kommit tillbaka till mig. Vi har två barn tillsammans och det är vi
Lycklig. Tack till Dr. ALADE för att han räddade mitt förhållande och jag vet att han kan
rädda andra. Fortsätt det goda arbetet, om du vill kontakta honom och vittna
den här goda nyheten som jag, den stora trollkarlens e-postadress (
[email protected])

#44 - Olga Defrel

Jag var gift i 6 år och jag och min man var båda lyckliga tillsammans. Det gick smidigt för oss. Först idag kom min man bara hem och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig och inte längre. Jag blev överraskad och chockad eftersom jag aldrig trodde att den typen av ord kommer ut ur hans mun. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta för mig vad jag gjorde fel han sa inget behov av att jag så bara går bort. Så jag lämnade huset och gick också till mitt familjehus. Efter ett och ett halvt år att inte ha bott hos honom igen. Jag träffade en gammal vän till mig och jag berättade för henne vad som har hänt för mig sedan ett och ett halvt år och hon berättade för mig, det kommer inte att vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE och han sa att jag aldrig skulle gråta och mer. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: [email protected] ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

#45 - Erna Jonas

Efter att ha bott i ett dåligt äktenskap i några år avgifter för att tänka på det förlorar jag också mitt jobb, jag grät dag och natt och jag blev nästan arg. Men nu är jag tillbaka till fot alla tack också DR WALE som återställer min lycka. Efter att jag läst om alla de bra saker som DR WALE har gjort för människor kontaktade jag honom snabbt och berättade för honom vad som går igenom. Min man slog mig alltid utan anledning att han alltid kränker allt jag gör. Efter att ha berättat för DR WALE allt detta gjorde han en Voodoo-förtrollning för mig och fick reda på att min man såg någon annan utanför vårt äktenskap, det är anledningen till att han kommer hem och letade efter fel. Men allt tack till DR WALE att han nu har återställt allting till det normala igen. min man har bett om förlåtelse från mig och min chef på min arbetsplats har bett mig att komma tillbaka till jobbet. Jag rekommenderar DR WALE också alla som behöver hjälp. E-post: [email protected] ELLER Ring / WhatsApp +2347054019402

#46 - Vanessa

Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

#47 - Midred

Jag ger detta vittnesbörd för att jag är glad

Mitt namn är Midred Jackson från Michigan. Jag trodde aldrig på kärleksförtrollningar eller magi förrän jag träffade den här trollformeln en gång. när jag åkte till Afrika den 28 juni 2020 i år på affärsresa. Jag träffade en man som heter den stora havsmästaren. Han är kraftfull, han kan hjälpa dig att besvärja för att få tillbaka din ex-älskare, letar du efter någon som kommer att älska dig, få tillbaka förlorade pengar och magiska pengar eller förtrolla för ett bra jobb. jag är nu glad och är ett levande vittnesbörd för att mannen jag ville gifta mig lämnade mig tre veckor innan vårt bröllop och mitt liv var upp och ner för att vårt förhållande har varit i 2 år ... jag älskade honom verkligen, men hans mor var emot jag och han hade inget bra betalningsjobb. så när jag träffade denna trollformulär, berättade jag för honom vad som hände och förklarade saker och ting för honom..först var jag obesluten, skeptisk och tvivelaktig, men jag försökte bara. och på sex dagar när jag återvände till skatt, ringde min pojkvän (nu min man) mig själv och kom till mig och bad om ursäkt för att allt hade ordnats med hans mamma och familj och han fick en ny anställningsintervju så vi skulle gifta oss ..jag trodde inte på det för att stava-spelaren bara bad om mitt namn och mina pojkväns namn och allt jag ville att han skulle göra ... ja, vi är lyckligt gift nu och vi förväntar oss vårt barn, och min man fick också ett nytt jobb och våra liv blev mycket bättre. om någon behöver stavahjulet för lite hjälp, e-postadress: [email protected]
STOR SJÖMÄSTARE Jag tackar dig så mycket tack 1000000 gånger .. om inte du skulle jag ha gått vilse och slösat bort tack.
Vilken mäktig man som den stora havsmästaren. han är så mycket kraftfull .. \ e-posta honom för eventuella svårigheter .. [email protected]………………. DU KAN OCH LÄGGA TILL HEM PÅ WHATSAPP MED DETTA MOBILNUMMER: +2348158911896

Kommentera